Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGüncel4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Koronavirüs nedeniyle 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 23 Nisan 2020’den itibaren 4 gün sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Sokağa çıkma yasağı kararını Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Erdoğan, “Amacımız önlemleri en titiz şekilde uygulayarak salgının seyrini ülkemizin Ramazan Bayramı sonrası normale dönüşüne imkan sağlayacak seviyeye indirmiş olmaktır. Bazı adımları bayram öncesinde atmaya başlayabiliriz” dedi.
30 BÜYÜKŞEHİR VE ZONGULDAK’TA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Salgının felaket düzeyine ulaşmasının önüne geçtik. Büyükşehirlerimiz ile Zonguldak ilimizde uyguladığımız sokağa çıkma kısıtlaması da salgının büyük oranda kontrol altında tutulmasını sağladı. Büyükşehirlerimiz ile Zonguldak ilimizde sokağa çıkma yasağını devam ettireceğiz. 23-24-25-26 Nisan’da da yine 31 ilimizde sokağa çıkma yasağı uygulamayı planlıyoruz.
23 NİSAN’DAN İTİBAREN 4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

22 Nisan akşamı 00.00’dan itibaren 23 Nisan zaten tatil, 24, 25, 26 00.00’a kadar devam edecek. Pazar günü 24.00’de sona erecektir. Bununla ilgili ayrıntılar İçişleri Bakanlığımız tarafından kamuoyumuzla paylaşacaktır.
“AMACIMIZ SALGININ SEYRİNİ RAMAZAN BAYRAMI’NA İMKAN VERECEK SEVİYEYE İNDİRMİŞ OLMAKTIR”

Fırıncı, sucu, gazete bayileri, medya mensubu başta olmak üzere tüm çalışanlara ve kamu görevlilerine teşekkür ediyorum. Amacımız önlemleri en titiz şekilde uygulayarak salgının seyrini ülkemizin Ramazan Bayramı sonrası normale dönüşüne imkan sağlayacak seviyeye indirmiş olmaktır. Bazı adımları bayram öncesinde atmaya başlayabiliriz.

Bu salgının üstesinden ancak 83 milyon hep birlikte hareket edersek gelebiliriz. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sarıldığımız ölçüde geleceğimize güvenle bakabiliriz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments